Beleef de herfst op het NME-centrum! Open dag 19 november

Beleef de herfst op het NME-centrum! Doe mee aan een open les op zondag 19 november 2023. Het NME-centrum is van 11:00 uur tot 16:00 uur geopend voor ouders en overige belangstellenden, waar zij kunnen meedoen aan de excursie ‘Proef de herfsttuin’. Deze les over de veranderingen die tijdens de herfst in de natuur optreden, is door ruim 200 leerlingen van Schiedamse basisscholen gevolgd in de eerste helft van november.

Spannende belevenisopdrachten
De herfstexcursie omvat tien spannende belevenisopdrachten, die door evenveel dieren worden begeleid. Elk dier heeft veel verstand van een bepaald onderwerp. Zo weet Mia Muis welke paddenstoelen eetbaar zijn en welke niet. Rob Roodborst is heel deskundig op het gebied van boomzaden en Mo Mier legt uit wat de kenmerken zijn van afvaleters en jagers.

‘Open les’
Via Mia, Rob, Mo en nog 7 andere dieren maken de bezoekers kennis met het najaar en alle bijbehorende verschijnselen. De ‘open les’ is van begin tot eind een leerzaam en boeiend avontuur! Zie ook: https://www.rodi.nl/schiedam/nieuws/366563/beleef-de-herfst-op-het-nme-centrum

Beleef de herfst op het NME-centrum! Open dag 19 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 12 =

Schuiven naar boven