Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Leerkrachten en andere medewerkers van basisscholen uit de omgeving. Alle basisscholen uit Schiedam en Voorne aan Zee staan al ingeschreven in ons systeem. Voortgezet onderwijs, BSO’s en particulieren kunnen beperkt gebruik maken van ons aanbod, neem hiervoor contact met ons op.

Na reserveringen ontvang je digitale bevestigingen, herinneringen en informatie over de lessen. Als de gegevens niet correct zijn komen deze e-mails niet (bij de juiste persoon) aan en mis je belangrijke informatie.
Daarnaast zijn de gegevens belangrijk voor onze administratie en statistieken, bijvoorbeeld om te bepalen hoeveel leerlingen met ons aanbod in aanraking zijn geweest. Dat kan belangrijk zijn voor fondsen, partners, etc.

Dat hangt er vanaf in welke gemeente je school staat:

Gemeentes Schiedam en Voorne aan Zee vergoeden een groot deel van het aanbod van Code Groen educatie voor hun basisscholen. Daardoor is bijna het hele aanbod gratis! Excursies en gastlessen die plaatsvinden op een andere locatie hebben soms wel kosten. Wil je weten of er voor jouw school kosten aan onze activiteiten verbonden zijn neem dan gerust contact met ons op.

Het is mogelijk om een leslokaal te huren. In het leslokaal staan tafels en stoelen en er is een digibord. Een prachtige plek in het groen. Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Niet alleen flora en fauna zetten we graag in bloei, maar ook mensen! Daarom bieden we een gastvrije werkplek aan vrijwilligers. Lees meer over vrijwilligerswerk onder de tab vrijwilligers.

Het NME centrum beschikt over allerlei materialen. Omdat we graag scholen ondersteunen bij een vraaggerichte invulling van hun natuur-en milieulessen kunnen we altijd kijken of er mogelijkheden zijn om materialen te lenen. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder.

Schuiven naar boven