Vrijwilliges

Vrijwilligers

Vrijwilligers, wat moeten we zonder ze!

Naast een aantal vaste (betaalde) krachten, werkt er bij Code Groen educatie een gemotiveerd en enthousiast team van ongeveer 13 vrijwilligers. Zij zetten zich op allerlei manieren in voor Code Groen educatie. Denk hierbij aan het assisteren bij activiteiten en excursies, het onderhouden van het gebouw en de tuinen en het verzorgen van de dieren.

Ben jij op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Wil je op een fantastische plek in een groene omgeving lekker de handen uit de mouwen steken? Of houd je van het werken met groepjes kinderen? Je bent meer dan welkom om eens kennis te maken!

Ja, dat wil ik >>

KLiK

Onze vrijwilligers zijn allemaal aangesloten bij Klik. KLiK is een onderdeel van de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. Zij maken vrijwilligerswerk toegankelijk voor iedereen, zorgen voor deskundigheidsbevordering door trainingen aan te bieden en organiseren evenementen.

Onze vertrouwenscontactpersoon voor vrijwilligers is mevrouw I.  van Overbeek. Vrijwilligers kunnen met haar in contact komen via: ivanoverbeek@codegroeneducatie.nl of 010 – 765 03 72

Schuiven naar boven