Nieuwe, spannende gastles over zeehonden van Code Groen en A Seal

Tip voor de zomervakantie bij slecht weer: bezoek zeehondenopvang A Seal in Stellendam! Dit ‘zeehondenziekenhuis’ ligt in Zuid-Holland, net over de Haringvlietbrug. Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. De organisatie heeft samen met Code Groen een gastles over deze markante dieren ontwikkeld.

𝘑𝘦𝘦𝘩𝘰𝘯π˜₯𝘦𝘯𝘱𝘢𝘱𝘴
De dieren die bij A Seal terechtkomen, zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de dieren weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten. Je kunt samen met familie de zeehonden bezoeken in het bezoekerscentrum. Hier kom je ook van alles te weten over de zeehond. Voor meer informatie zie https://www.aseal.nl/

π˜•π˜ͺ𝘦𝘢𝘸𝘦, 𝘴𝘱𝘒𝘯𝘯𝘦𝘯π˜₯𝘦 𝘒𝘀𝘡π˜ͺ𝘷π˜ͺ𝘡𝘦π˜ͺ𝘡
Stichting Code Groen educatie is een samenwerking aangegaan met A Seal Zeehondenopvang Stellendam. Hieruit is een nieuwe en spannende activiteit voortgekomen. Kinderopvangorganisatie KomKids uit Schiedam bijt op dinsdag 15 augustus het spits af. Dan kraakt een groep kinderen de ‘kenniskluis’.

π˜•π˜”π˜Œ-𝘒𝘒𝘯𝘣𝘰π˜₯
Deze nieuwe gastles wordt opgenomen in het NME-aanbod voor Voorne aan Zee van Code Groen educatie en het activiteitenaanbod van A Seal Zeehondenopvang.

Nieuwe, spannende gastles over zeehonden van Code Groen en A Seal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =

Schuiven naar boven