‘Polderpad in de stad’ officieel geopend

De gloednieuwe beleefroute โ€˜Polderpad in de stadโ€™ is op vrijdag 11 augustus officieel geopend door wethouder Frans Hamerslag. Hij deed dat in het bijzijn van 19 kinderen van kinderopvangorganisatie KomKids met hun begeleiders en medewerkers van Code Groen educatie.

๐˜–๐˜ฆ๐˜ณ-๐˜๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด
โ€œPolder Kethel is een uniek stukje polder in de stadโ€, vertelt Heidi Hoogvliet, directeur van stichting Code Groen educatie. โ€œHet โ€˜Polderpad in de stadโ€™ is een leuke manier om kinderen de natuur in te krijgen en ze tegelijk kennis te laten maken met zoโ€™n oer-Hollands stukje groen.โ€ De avontuurlijke route is in samenwerking met ideeรซnbureau Peerdrops ontwikkeld en gefinancierd door Fonds Schiedam Vlaardingen.

๐˜Œ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด
De wethouder wandelde mee met een groepje kinderen. Hij vindt het belangrijk dat alle Schiedammers vanaf nu dit speciale stukje in de stad weten te vinden. โ€œAls kind was ik altijd buitenโ€, vertelt Frans Hamerslag. Die ervaring gunt hij ook zijn stadsgenoten. โ€œHet is belangrijk dat zij kunnen genieten van de natuur en er tegelijk iets van opsteken.โ€

๐˜‰๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ
Het โ€˜Polderpad in de stadโ€™ begint bij het NME-centrum, Harreweg 10-12. Op het hek is het routebord bevestigd. De QR-code, die op dit bord en op de paaltjes staat, verwijst naar het bijbehorende boekje dat beschikbaar is als pdf-bestand op de website van Code Groen educatie (www.codegroeneducatie.nl).

๐˜ž๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด ๐˜๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜จ (๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ด) ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜’๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜’๐˜ช๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜’๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ. ๐˜๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ: ๐˜‘๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜—๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ

‘Polderpad in de stad’ officieel geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 14 =

Schuiven naar boven