Groentezadenpakketten Rijk Zwaan bij NME-centrum bezorgd

Een grote doos vol groentezadenpakketten is bij het NME-centrum bezorgd. Met deze pakketten kunnen leerlingen aan de slag met moestuinieren. Elk jaar vraagt het NME-centrum de gratis zadenpakketjes van het bedrijf Rijk Zwaan aan voor basisscholen en de buitenschoolse opvang (bso).

Duizenden zaden
Ieder pakket bevat 10 zakjes met duizenden zaden voor bindsla, kropsla, peen, prei, radijs, rode biet, rucola, snijbiet, spinazie en tomaat. Genoeg voor een hele school of bso. Er zit ook een boekje in met praktische informatie over groente kweken.

Heel leuk en niet moeilijk
In maart kun je al beginnen met de prei-, tomaten-, kropsla- en rucolazaadjes, die in potjes worden gezaaid. De spinaziezaadjes mogen meteen de grond in. Groente kweken is heel leuk en niet moeilijk. Ook is het leerzaam. Hoe uit de geplante zaden langzaam plantjes tevoorschijn komen, is fascinerend om te zien. Door goed voor ze te zorgen, groeien de plantjes uit tot slakroppen, radijsjes, of tomatenplanten.

Vraag snel een pakket aan!
Wil je met jouw leerlingen ook groenten gaan kweken? Van de 38 groentezadenpakketten zijn er nog 13 over, dus vraag snel zo’n doosje aan!: Groentezadenpakket voor scholen Voorne aan Zee of groentezadenpakket voor scholen Schiedam.

 

Groentezadenpakketten Rijk Zwaan bij NME-centrum bezorgd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =

Schuiven naar boven